30 dkg háztartási keksz,20 dkg tejcsokoládé,10 dkg vaj,1 dl tej
A tetejére: 25 dkg étcsokoládé,1 teáskanál vaj,6 dkg kókuszreszelék
A kekszet darabokra tördeljük, nem kell túl apróra, így szebb lesz. A csokoládét a vajjal felolvasztjuk, a tejet hozzáadjuk és jól összekavarjuk. A kekszdarabokat egy tortaformába, vagy tálba tesszük és ráöntjük a csokoládés keveréket, összekavarjuk. A csokoládét a vajjal felolvasztjuk és a tetejére öntjük, elkenjük, megszórjuk kókuszreszelékkel és hűtőbe tesszük. Amikor a csokoládé megszáradt, szeletelhetjük is.
A sütés nélküli édességek is lehetnek finomak! Nagyszerű receptet teszteltünk és nálunk ez lett a befutó!
A tojásfehérjét habbá verjük. Hozzáadjuk a cukrot és a rumot, ezzel is eldolgozzuk, majd pedig az olaj következik és a liszt. A mogyorót és csokoládét apróra vágjuk és óvatosan be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGőz fölött összeolvasztjuk és simára keverjük a tejet,vajat,cukrot,kakaót.Mikor szép sima,hozzáöntjük a darabolt kekszhez és összekeverjük.Folpackba becsomagoljuk,formázzuk és hűtő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, megformázzuk. Fóliába csomagoljuk és 30 percre a hűtőben pihentetjük. Ezt követően átgyúrjuk, két részre osztjuk, majd egyenként tepsi hosszúság...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: Közepes