csirkemell filé 50 dkg, tejföl 2 dl, sárgarépa 3 db, vöröshagyma 1 db,
babérlevél 4 db, fokhagymagerezd 1 db, liszt 2 evőkanál, fehérrépa 1 db,
Globus Mustár 1 evőkanál,
A megtisztított csirkemellet csíkokra vágjuk és kevés olíva olajon, ételízesítő hozzáadásával megpirítjuk.A vöröshagymát, a fokhagymát, a sárga és a fehérrépát kis kockákra vágjuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy egy ujjnyira ellepje, hozzáadjuk a babérlevelet, ételízesítőt, a borsot és puhára főzzük.Amikor a zöldségek megpuhultak, egy botmixer segítségével pépesítjük. Hozzáadjuk a lisztet, a mustárt és a tejfölt, majd addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik. A mártást a megpirított csirkemellhez keverjük.
A csíkokra vágott csirkemellet fonnyasztott vöröshagymán pirítsuk félpuhára, fokhagymával és gyömbérrel, sóval. Ezután keverjük össze a curryvel és adjuk hozzá a joghurtot, majd fo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk, leitatjuk. 2 ek olívaolajon, nagy lángon 4-4 percig sütjük, hogy legyen egy kis kérge. Ha a hús nagyon vastag lenne, picit klopfoljuk ki előtte, külön...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázom, sózom, borsozom, fokhagymával ízesítem és serpenyőben kissé megpirítom, hogy a nedvessége elfőljön. A tejszínt 2 evőkanál lisztel és kb. 1 dl tejjel...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA hús darabokat megpucolom, konyha készre mosom folyó víz alatt, és sorjában rárakom a fűszereket, az olajat a mustárt, és jól összeforgatom ezzel a páccal, lehetőleg legalább egy...
Elkészítési idő: 30-perc Nehézség: Könnyű