csirkemell filé 50 dkg, tejföl 2 dl, sárgarépa 3 db, vöröshagyma 1 db,
babérlevél 4 db, fokhagymagerezd 1 db, liszt 2 evőkanál, fehérrépa 1 db,
Globus Mustár 1 evőkanál,
A megtisztított csirkemellet csíkokra vágjuk és kevés olíva olajon, ételízesítő hozzáadásával megpirítjuk.A vöröshagymát, a fokhagymát, a sárga és a fehérrépát kis kockákra vágjuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy egy ujjnyira ellepje, hozzáadjuk a babérlevelet, ételízesítőt, a borsot és puhára főzzük.Amikor a zöldségek megpuhultak, egy botmixer segítségével pépesítjük. Hozzáadjuk a lisztet, a mustárt és a tejfölt, majd addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik. A mártást a megpirított csirkemellhez keverjük.
A csirkecombokat alaposan megmossuk, majd félbe vágjuk. Ha valaki nem szereti, eltávolíthatja a bőrét, én rajta hagytam. A csirkecomb felső részét bőrrel lefelé lefektetjük a...
Elkészítési idő:A tésztához: A tésztát a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük. Közben a cukkinit és a répát megmossuk, zöldséghámozóval vékony csíkokra vágjuk és néhány perc alatt serpenyőben...
Elkészítési idő:A makarónit sós vízben kifőzzük. Az olajon megpirítjuk a hagymát, a pirospaprikát és az apróra vágott csirkemellet, kevés paradicsomlével addig párolunk, míg puha n...
Elkészítési idő: