30 dkg liszt,20 dkg vaj,10 dkg porcukor,2 tojássárgája
a töltelékhez:4 tojásfehérje,25 dkg porcukor,20 dkg darált dió,1,5 dl baracklekvár
A tésztához a hideg alapanyagokat összegyúrom. Fél centisre nyújtom, köröket szúrok ki belőle, és kosárkaformába nyomkodom. Mindegyikbe 1 tk lekvárt teszek.
A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verem, óvatosan beleforgatom a diót, és minden kosárkát 3/4-ed részig töltök vele. 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt világosra sütöm, porcukrozva tálalom.
Elkészítés: a tojást elkeverem a cukorral,.tejföllel, liszttel,sütőporral. Hozzákeverem a diót,csokit,gyümölcsöt,ha kell tejjel lazítom a tésztát. Sütőpapírral bélelt püspökkenyér...
Elkészítési idő:Eiweiß steif schlagen, dabei nach und nach Zucker, Vanillezucker, Zitronensaft einrieseln lassen. Kokosraspel vorsichtig unter den Eischnee heben. Die Makronenmasse in ein Sprit...
Elkészítési idő:A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát készítünk egy nagy méretű tepsiben.Félbe vágjuk. A habnak valót a fixálóval és a vaníliás cukorral habbá verjük, majd félre teszünk egy kev...
Elkészítési idő: