Tészta
220 gr liszt
1 evk cukor
100 gr puha vaj
50 gr víz
csipet só
Töltelék:
erdei gyömülcs
van.cukor
fahéj
Tészta hozzávalóit késes darálóban összezúzzuk. Kerekre kinyújtjuk egy papíros sütőlapra. Közepére halmozzuk a gyümölcsöt. A szélét körbe ráhajtjuk. A szélét lekenjük mascarponés egész tojással. 175°C-on légkeverésesen kicsit barnára sütjük. Újra lekenjük a széleket és megszórjuk szeletelt mandulával a széleket és visszatoljuk a sütőbe pár percre.
Bármilyen gyümölccsel meg lehet csinálni, pl almás fahéjas
1. A tejben a kristálycukorral a szokásos módon megfőzzük a pudingot, és hűlni hagyjuk. 2. A puha margarint habosra keverjük a porcukorral, majd kanalanként belevegyítjük a pud...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 éjszakára hűtőbe
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrom, kinyújtom, kikent tepsiben elhelyezem. A töltelék hozzávalóit összekeverem, hogy krémes állagú legyen. A tésztára terítem. 1 tojással megkenem...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét elkezdjük felverni. Amikor a tojásfehérje elveszítette a nyúlósságát, apránként hozzáadjuk az édesítőszereket és kemény habbá verjük. A lisztet összekeverjük a kó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű