- 60dkg liszt - 40dkg Rama - 20dkg p. cukor.- 1 tojás. -1k.k.sütőpor-1cs.van.cukor, totabevonó csoki
A hozzávalókat összedolgozzuk, fél órát hideg helyen pihentetjük. 3mm vékonyra nyújtjuk, szaggatjuk, és 170 °C fokon, 5-7 percig sütjük. Ne legyen piros a tészta, mert akkor száraz lesz.Lekvárral töltjük, majd olvasztott étcsokoládéba mártjuk. A csokiba keverjünk egy kevés olajat át.
Miután megtöltöd, hagyd állni egy napot, és csak azután mártsd csokiba!
A tojásfehérjét felverjük. Egy másik tálban a tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral és a margarinnal, majd hozzákanalazzuk a lisztet. Ha összedolgoztuk a masszával, apránkén...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA cukrot és a tojást habosra kikeverni, beleönteni a sütőporral elkevert lisztet, a szódavizet, az olajat a citrom héját,ezzel jól elkeverni és zsírozott lisztezett tepsibe öntjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz hozzávalókat egy tálba öntjük és elvegyítjük egymással. A cukrot az egész tojásokkal habosra keverjük, majd hozzáadunk egy kicsit a lisztes keverékből is. A puha vajat is...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA málnát megmossuk és a cukor felével együtt robotgépbe öntjük és pépesítjük. A tojások sárgáját kikavarjuk a maradék cukorral, belekeverjük a tejet és kis lángon elkezdjük főzni....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű