- 60dkg liszt - 40dkg Rama - 20dkg p. cukor.- 1 tojás. -1k.k.sütőpor-1cs.van.cukor, totabevonó csoki
A hozzávalókat összedolgozzuk, fél órát hideg helyen pihentetjük. 3mm vékonyra nyújtjuk, szaggatjuk, és 170 °C fokon, 5-7 percig sütjük. Ne legyen piros a tészta, mert akkor száraz lesz.Lekvárral töltjük, majd olvasztott étcsokoládéba mártjuk. A csokiba keverjünk egy kevés olajat át.
Miután megtöltöd, hagyd állni egy napot, és csak azután mártsd csokiba!
1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és kétfelé választjuk. 2. A pudingot megfőzzük még és még melegen belekeverjük a tejfölt és a kockára vágott barackot. 3. Egy közepes te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat a cukor felével, a sóval, a vanillincukorral és a reszelt citromhéjjal habosra keverjük. A tojássárgákat apránként hozzáadjuk. A túrót és a tejfölt hozzákeverjük. A tojás...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrni, kinyújtani, derelye vágóval darabolni, kisütni, porcukorral megszórni.
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: Könnyű