Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

TÖLTÖTT RÁNTOTT GOMBA 2


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 kg csiperkegomba,20 dkg gépsonka,1 fej vöröshagyma
1 db száraz zsömle,petrezselyemzöld,1 db tojás
A bundázáshoz:tojás,liszt,zsemlemorzsa
olaj a sütéshez

Elkészítés:


A gombát megtisztítjuk, megmossuk, a szárát kiszedjük. A gombafejeket besózzuk. A gombaszárakat összevágjuk.
A vöröshagymát olajon üvegesre pároljuk, hozzátesszük a szárakat, sózzuk, borsozzuk, majoránnázzuk és megsütjük. Megvárjuk, míg kihűl.
A zsömlét tejben megáztatjuk, a gépsonkát apró darabokra felvágjuk, a petrezselymet összevágjuk. A fenti anyagokat a tojással jól összedolgozzuk.
Megtöltjük a gombafejeket, majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, forró olajban kisütjük.

TÖLTÖTT RÁNTOTT GOMBA 2

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Gombás ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Gombás-zöldborsós-tejfölös ragu - OK
Gombás-zöldborsós-tejfölös ragu - OK

1. Az apróra vágott vöröshagymát egy kis olajon megdinszteljük, majd felengedjük egy kis vízzel, megszórjuk pirospaprikával és a megtisztított kicsire vágott gombát rádobjuk és fed...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Gombás töltött burgonya - OK
Gombás töltött burgonya - OK

1. A gombapörköltet elkészítjük. 2. A nyers burgonyaszemeket meghámozzuk, a tetejükről egy lapot levágunk, a belsejüket kivájjuk. 3. A gombapörkölt levéből egy kevéssel egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Hagymás, gombás levelestészta
Hagymás, gombás levelestészta

1. Melegítse elő a sütőt 220 ° C/200 ° C -os ventilátorra/gázra 7. 2. Melegítsen fel 2 evőkanál olajat egy nagy serpenyőben. Hozzáadjuk a hagymát, és nagy lángon 3-4 percig pirí...

Elkészítési idő: 3 perc
Nehézség: Könnyű
share
Gombás-sajtos sonkatekercs - OK
Gombás-sajtos sonkatekercs - OK

1. Vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük. 2. Rátesszük a gombát, sózzuk-borsozzuk. Lefedve a saját levében puhára pároljuk. 3. Amikor kihűlt, hoz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk