2 csokoládé puding , 1 l tej,450 g háztartási keksz , 100 g tejcsoki,80 ml tejszín 33 %- os
Kislángon megfőzni a pudingot a tejjel ,a kekszet össze törjük kis kis darabokra egy tálba ,ráöntjük a pudingot ( melegen ) jól össze keverjük , formába öntjük ( szilikonos forma vagy nyitható torta forma (kicsi ) és 2 órára hidegre tesszük. A forró tejszínt a csokira önjük 1 percig hadjuk rajta majd utána összekeverjük ,majd mikor kivettük a kekszet a formából ráöntjük az oldalára is kenjük.hagyjuk hűlni félórára ,olvasztót fehér csokival díszítjük.
1. A tejszínt a vajjal összeforraljuk. Forrástól számítva lassú tűzön kb. 3 percig főzzük. 2. Félretesszük, és hozzákeverjük a kókuszreszeléket és a mézet. 3. Miután kihűlt a mas...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát lereszeljük, és habosra keverjük a cukorral. Hozzáadjuk a mazsolát, a diót, a citromhéjat, a fahéjat, a felvert tojást, végül a lisztet és a sütőport. Kivajazott, liszteze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPiskóta: A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjét a cukorral közepes keménységű habbá verjük. A tojássárgáját a vaníliakivonattal világosodásig keverjük, majd a felvert tojás...
Elkészítési idő: 20+40perc Nehézség: KönnyűElőször a főzött krémet készítjük el: a 8 dl tejet feltesszük forrni. Kiveszünk belőle egy keveset, amit elkeverünk simára a 8 ek liszttel és a 2 tojással. A krémet gőz felett főzz...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű