6 tojás, 30dkg cukor, 4 ek víz, csepp citromlé, 30 dkg liszt, 1/2 sütőpor, 1 vaníliás cukor.
A tojássárgáját a cukkaral habosra keverjük és 4 kanál vízzel, és a vaníliás cukorral, a tojásfehérjéket 2 kanál vízzel és a citromlével kemény habbá verjük. A lisztet a sütőporral elkeverjük majd a tojássárgájához adjuk darabokban felváltva a fehérjével eggyüt. Papírral bélelt tepsiben ki sűtjük.
60 dkg lisztből, 25 dkg zsírból, 10 dkg cukorból, 1 tojásból, 2 sütőporból kevés tejjel tésztát készítünk. 6 részre osztjuk, kinyújtjuk, és a tepsi hátulján hirtelen világosra süt...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: KönnyűA földiepret megmossuk, lecsepegtetjük és vastagabb szeletekre vágjuk. Egy keskeny, de hosszúkás magasabb falú sütőformát a pereméig kibélelünk folpackkal és az aljára helyezzük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt 200 fokra előmelegítjük...... 2. A hozzávalókat csomómentesre összekeverjük. Én először a tojások sárgáját habosra keverem a cukorral, majd olaj, tejföl, sütőpor, liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű