Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Bableves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


bab
fűszerek
tejföl
tej
liszt

Elkészítés:


Felteszem a babot sós, delikátos vízbe főni, ha megpuhult a bab akkor teszek bele habrást.

Habrás:
Tejet, tejfölt és lisztet összekeverek-

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Tárkonyos pulykaraguleves
Tárkonyos pulykaraguleves

Olajon lepirítjuk a pulykamellet, amit kockákra vágtunk fel. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáöntjük a felkockázott hagymát, és a hússal együtt tovább pirítjuk. Rádobjuk a szeletekr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
ÉDESBURGONYA KRÉMLEVES
ÉDESBURGONYA KRÉMLEVES

1 evőkanálnyi zsíron megdinszteltem két fej apróra vágott lilahagymát, amit fűszereztem frissen őrölt tarkaborssal és 1 tk ételízesítővel (ami helyettesíthető sóval). Tíz perc elte...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Brigitta
Francia Hagymaleves
Francia Hagymaleves

A hagymát megpucoljuk, félbevágjuk majd felszeleteljük. A fokhagymát is megpucoljuk, összetörjük és az olajon megdinszteljük. Miután megpuhult a hagyma, a lisztet rászórjuk, gyors...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Marhahúsleves daragaluskával
Marhahúsleves daragaluskával

Az alaposan megmosott csontos húst 4 liter vízben feltesszük főni. 5 perc közepes forralás után szűrőkanállal leszedjük a habját, nagyon kis lángra állítjuk, hogy éppen csak lebegj...

Elkészítési idő: 360 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk