bab
fűszerek
tejföl
tej
liszt
Felteszem a babot sós, delikátos vízbe főni, ha megpuhult a bab akkor teszek bele habrást.
Habrás:
Tejet, tejfölt és lisztet összekeverek-
Olajon lepirítjuk a pulykamellet, amit kockákra vágtunk fel. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáöntjük a felkockázott hagymát, és a hússal együtt tovább pirítjuk. Rádobjuk a szeletekr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 evőkanálnyi zsíron megdinszteltem két fej apróra vágott lilahagymát, amit fűszereztem frissen őrölt tarkaborssal és 1 tk ételízesítővel (ami helyettesíthető sóval). Tíz perc elte...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA hagymát megpucoljuk, félbevágjuk majd felszeleteljük. A fokhagymát is megpucoljuk, összetörjük és az olajon megdinszteljük. Miután megpuhult a hagyma, a lisztet rászórjuk, gyors...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alaposan megmosott csontos húst 4 liter vízben feltesszük főni. 5 perc közepes forralás után szűrőkanállal leszedjük a habját, nagyon kis lángra állítjuk, hogy éppen csak lebegj...
Elkészítési idő: 360 perc Nehézség: Könnyű