menu

Családireceptkönyv.hu

Bableves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


bab
fűszerek
tejföl
tej
liszt

Elkészítés:


Felteszem a babot sós, delikátos vízbe főni, ha megpuhult a bab akkor teszek bele habrást.

Habrás:
Tejet, tejfölt és lisztet összekeverek-

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Kertészleves
Kertészleves

A zöldségeket megtisztítjuk, ízlés szerint feldaraboljuk. A zsíron a darabolt zöldségeket enyhén megpirítjuk, meghintjük kevés liszttel, összeforgatjuk, majd felöntjük annyi víz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Mexikói sajtleves
Mexikói sajtleves

Elsőként a bacont darabolom fel, de nem kell nagyon a fine dining-ra törekedni, mert egy serpenyőben úgyis összepirítjuk a bacon darabokat. Ahogy a szalonna darabkák megpirultak, ő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Gombás sajtleves
Gombás sajtleves

A megtisztított, felszeletelt gombát egy evőkanál olajon, sózva, borsozva addig sütjük, amíg a leve el nem párolog. Felöntjük a tejszínnel, beletesszük a kukoricát és a csokorba kö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Házi sűrített húsleves alaplé
Házi sűrített húsleves alaplé

1. Egy mély lábosba helyezzük a húst, a borssal és köménnyel megszórjuk. 2. Felöntjük annyi vízzel, hogy kb 10 cm-rel ellepje. 3. 5-6 órán keresztül mérsékelt tűzön forrni hagyju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk