menu

Családireceptkönyv.hu

Bableves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


bab
fűszerek
tejföl
tej
liszt

Elkészítés:


Felteszem a babot sós, delikátos vízbe főni, ha megpuhult a bab akkor teszek bele habrást.

Habrás:
Tejet, tejfölt és lisztet összekeverek-

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ilona
Karalábé leves
Karalábé leves

A vöröshagymát finomra vágjuk és az olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felkarikázott sárga- és fehérrépát, kicsit lepirítjuk. Beletesszük a kisebb hasábokra vágott karalábét,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilona
Marhahúsleves
Marhahúsleves

1. A húst leöblítjük, a csont közepén lévő velőt bedörzsöljük sóval, hogy fövés közben ki ne pottyanjon. 2. Felöntjük 3 liter hideg vízzel, felforraljuk, első habját leszedjük,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Halleves garnélával
Halleves garnélával

Az édesköményt, a sárgarépát, a pórét megtisztíttjuk, vékony hasábokra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. Felhevített olajon a fokhagymát a zöldsegekkel rövid id...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar korhelyleves
korhelyleves

A hosszú szálú káposztát rövidebbre aprítjuk, a hagymát összevágjuk, a szalonnát csíkokra vágjuk. A szalonnát picit megpirítjuk, hozzáadjuk a 2 evőkanál olajat, a hagymát és tovább...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk