2 deciliter tej
10 dkg zabkorpa
1 tojás
édesítőszer – ízlés szerinti mennyiségben
vaníliaaroma
só
Az elkészítés ugyanúgy működik, mint a hagyományos palacsinta esetében, a hozzávalókat tegyük egy tálba, majd kavarjuk ki jó alaposan. A tésztát nem szükséges pihentetni, már süthetjük is azonnal, kenjünk ki egy serpenyőt kókuszolajjal és süssük ki a palacsintákat. A töltelék lehet ugyanúgy bármi, mint a hagyományos palacsinta esetében, de azért ne a túlcukrozott dolgokat válasszuk persze!
Bedagasztod, megkel, nemkel meg nagyra nemkell 1kilos kenyeret varni. Es ahogy megkellt ugy tedd be a sutobe (ha ujra atgyurod tomorebb lesz) es 200fokon legkeveressel 35perc
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítek egy nagy gyúrótáblát, ráteszek egy mély műanyag tálat, amelybe beleszitálom a lisztet. Közepébe mélyedést vágok. Egymás után, külön kis edénybe felütöm a tojásokat (neh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKb. tíz perc alatt bedagasztom a tésztát, ami addigra szép fényes és sima felületű lesz. Vékonyan kiolajozom a tálat, visszateszem a tésztát és letakarva 30-35 percig kelesztem....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű