2 deciliter tej
10 dkg zabkorpa
1 tojás
édesítőszer – ízlés szerinti mennyiségben
vaníliaaroma
só
Az elkészítés ugyanúgy működik, mint a hagyományos palacsinta esetében, a hozzávalókat tegyük egy tálba, majd kavarjuk ki jó alaposan. A tésztát nem szükséges pihentetni, már süthetjük is azonnal, kenjünk ki egy serpenyőt kókuszolajjal és süssük ki a palacsintákat. A töltelék lehet ugyanúgy bármi, mint a hagyományos palacsinta esetében, de azért ne a túlcukrozott dolgokat válasszuk persze!
Serpenyőben melegítsünk kevés étolajat, majd tegyük rá a morzsát, és pirítsuk aranybarnára. Annyi olaj kell a morzsa alá, hogy az ne legyen nagyon száraz, de maradjon morzsalékos p...
Elkészítési idő: 1,5A szalonnát süssük zsírjára, majd adjuk hozzá az össze tört tésztát és pirítsuk meg, adjuk hozzá a hagymákat hozzá, majd amikor már ropogós a tészta és a hagyma is puhult, adjuk ho...
Elkészítési idő:A szalonnát kockára vágjuk és az aprított hagymával együtt megpirítjuk. Hozzáadjuk a karikára vágott sárgarépát és félpuhára pároljuk. Ekkor a darált húst is belekeverjük, fűszerez...
Elkészítési idő: