Családireceptkönyv.hu

Fasírt bejgli 2


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


~ 60dkg darált sertéshúst,
1 fej vöröshagymát kockázva,
1 cs.tk fokhagymakrémemet (saját),
2cs.tk sót,
4 rózsa brokkolit aprítva.
1 tk paprikakrémet (saját),
borst,
2 tojást és
2ek darált lenmagot összekevertem.

Elkészítés:


Két folpack között “kinyújtottam” és ráreszeltem 3 főtt tojást (a folpackra szórtam egy kis őrölt garit). Feltekertem ; lapos, zsírozott jénaiba tettem ; tetejét megkentem zsírral és beraktam a sütőbe. Sült ~160C körül 1 órát és még 20’- 220C-on.
Fini volt tökfőzelékkel is meg szendvicsnek is.

Trükkök, tippek, praktikák:


Variációk:
Főtt brokkoli-sajt-petrezselyemzöld
KOLBÁSZTÖLTELÉKKEL

https://www.facebook.com/groups/585108521605025/search/?query=brokkoli

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Hortobágyi húsos palacsinta
Hortobágyi húsos palacsinta

Először a paprikás csirkét készítjük el. Az apróra vágott hagymát az olajon aranysárgára pirítjuk, rádobjuk és megfonnyasztjuk a kockára vágott paradicsomot és a zöldpaprikát. Rász...

Elkészítési idő: 120 perc
Nehézség: Könnyű
share
Mézes-mustáros csülök recept
Mézes-mustáros csülök recept

A csülköt megmossuk, ellenőrizzük, hogy a bőr tiszta legyen, ha szükséges, kissé megpucoljuk, és feltesszük főni a hagymával, fokhagymával és a fűszerekkel. (Nem érdemes bajlódni a...

Elkészítési idő: 4
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Alexandra
Egybesült malac
Egybesült malac

A mustárt, a zúzott fokhagymát, a fűszerkeveréket, a sót és a darált borsot egy kis edényben összekeverjük. A malacot egy nappal az elkészítés előtt a mustáros keverékekkel bepáco...

Elkészítési idő: 3,5 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Gyors lecsós tarja rizzsel
Avatar Slavitsek Alexa Kedvelnék
Gyors lecsós tarja rizzsel

A húsokat megsózzuk, -borsozzuk. Egy serpenyőben felhevítünk 1 ek olajat, belerakjuk a tarjaszeleteket, mindkét oldalukat elősütjük, majd 1 dl vizet öntünk alá, és megpároljuk őket...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk