menu

Családireceptkönyv.hu

Kókuszjoghurt 2


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


400 ml cocomas
1 kisebb evőkanál nyírfacukor v. eritrit
2 evőkanál tápióka keményítő
Pár csepp citromlé

Elkészítés:


Ezeket lassú tűzön csomómentesre kevertem, majd 2 kapszula probiotikumot szétnyitottam és belekevertem.

Az üveg aljába cukormentes málnalekvárt tettem, és a joghurtot rá.
Nekem 24 órát állt a hűtőben fogyasztás előtt.
Annyira jó lett, hogy már a következő adag is elkészült

Trükkök, tippek, praktikák:


https://www.facebook.com/DietasEtelekSzafival/photos/np.1454609495441337.100000642573493/454063088133739/?type=3&theater¬if_t=notify_me_page

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Fűszeres paradicsomszósz
Fűszeres paradicsomszósz

Az összes hozzávalót ropotgépben pürésítettem. Érdemes mindig annyit csinálni, amennyi elfogy. ha mégis marad, csatos, vagy csavaros üvegben tartsuk a hűtőben. Tökéletes sült krum...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bogi
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

Az érett, kemény padlizsánokat megmossuk, meghámozzuk, kockákra vágjuk, étolajban megsütjük. A sárgarépát, az édes paprikát és a vöröshagymát megmossuk, megtisztítjuk, felszeletelj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szilvás-almás szósz
Szilvás-almás szósz

A szilvákat kimagozzuk, és elnegyedeljük. Az almát gerezdekre vágjuk. A hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a szilvát és az almát, sózzuk, majd felöntjük vízzel. 30 perc alatt fő...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mornay mártás
Mornay mártás

A vajból ,lisztből,tejből besamelt készítünk.Sózzuk,tejszínben elkevert tojássárgájával dúsítjuk,és reszelt sajtot keverünk bele.

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk