Családireceptkönyv.hu

BŐSÉG-TÁL


Írta:

Adag: 8 személyre:
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2kg krumpli

1 kg hagyma

25 dkg bacon szeletelt

2 kg sertés tarja

só, bors

0,5kg rízs

1 konzervkukorica

1 kg savanyúkáposzta

2 kg sertéscomb

15dkg füstölt kolbász

őrölt paprika

1 db tejföl

Elkészítés:


Megsütjük a szűzpecsenyét (sütőben),a töltelék,disznóvágáskor kerül bele kolbászhús .Ha kihűlt felszeljük



A krumplit hagymát bacont egy tepsibe tesszük a tarját befűszerezzük és a hagymás baconos krumplihoz adjuk megsózzuk olajat öntünk rá,csak egy kávéspohárral és megsütjük a sütőben

A rízst megpiritjuk,majd megfőzzük ,én a konzervkukoricát is a rízzsel kicsit főzöm.



Karácsonyi káposzta:sertéscombból pörköltet főzök sűrű,de nem túl sok lével.Veszek egy hőálló tálat vagy tepsit. Elkezdem rétegezni egy réteg savanyúkáposzta egy réteg pörkölt és a füstölt kolbászból pár karika....A végén káposzátval betakarom és tejföllel megkenem.Meg sütöm a sütőben.



Mindenből teszek a tányérra.Laktató!

BŐSÉG-TÁL

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sült oldalas
Sült oldalas

1. Melegítsd elő a sütőt 160 fokra, ha van légkeverés akkor azzal. 2. Vágd fel az oldalast 1-2 csont vastagra. Ez ízlés kérdése, de akár még nagyobb darabokban is sütheted...

Elkészítési idő: 160 perc
Nehézség: Könnyű
share
Májas hurka
Májas hurka

A húsféléket gyengén sózott vízben puhára főzöm, onnét kivéve lehűtöm, majd ledarálom. A rizst félpuhára főzöm és lehűtöm. Az apróra vágott hagymát zsíron aranysárgára pirítom, hoz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Fasirt másképp
Fasirt másképp

A bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott baconnel körbetekerjük. Sütő papírral bélelt tepsibe tesszük , és 180 fokon légkeverős sütőbe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk