Családireceptkönyv.hu

BŐSÉG-TÁL


Írta:

Adag: 8 személyre:
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2kg krumpli

1 kg hagyma

25 dkg bacon szeletelt

2 kg sertés tarja

só, bors

0,5kg rízs

1 konzervkukorica

1 kg savanyúkáposzta

2 kg sertéscomb

15dkg füstölt kolbász

őrölt paprika

1 db tejföl

Elkészítés:


Megsütjük a szűzpecsenyét (sütőben),a töltelék,disznóvágáskor kerül bele kolbászhús .Ha kihűlt felszeljük



A krumplit hagymát bacont egy tepsibe tesszük a tarját befűszerezzük és a hagymás baconos krumplihoz adjuk megsózzuk olajat öntünk rá,csak egy kávéspohárral és megsütjük a sütőben

A rízst megpiritjuk,majd megfőzzük ,én a konzervkukoricát is a rízzsel kicsit főzöm.



Karácsonyi káposzta:sertéscombból pörköltet főzök sűrű,de nem túl sok lével.Veszek egy hőálló tálat vagy tepsit. Elkezdem rétegezni egy réteg savanyúkáposzta egy réteg pörkölt és a füstölt kolbászból pár karika....A végén káposzátval betakarom és tejföllel megkenem.Meg sütöm a sütőben.



Mindenből teszek a tányérra.Laktató!

BŐSÉG-TÁL

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Brassói aprópecsenye
Brassói aprópecsenye

A húst csíkokra vágom, a vöröshagymát és fokhagymát megpucolom. A szalonnát ujjnyi vastag csíkokra vágom és egy serpenyőben felteszem sülni. Az összevágott vöröshagymát a kicsit me...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
CSÜLÖK PÉKNÉ MÓDRA
CSÜLÖK PÉKNÉ MÓDRA

A csülköt annyi vízben, hogy ellepje, kb 2 órán át főzzük, majdnem puhára, A vízbe teszünk 2 babérlevelet, egy mokkáskanálnyi , egész fekete borsot, 1 nagy fej vöröshagymát ketté v...

Elkészítési idő: 4 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pacalpörkölt csülökkel
Pacalpörkölt csülökkel

A nyers pacalt mosást követően 15 percig forró vízben főzzük, majd újra lemossuk és azt követően abáljuk! Az abáló lébe melléteszünk egy fél vagy 1 kisebb fej vöröshagymát egészben...

Elkészítési idő: 200 perc
Nehézség: Nehéz
share
Karaj - Borsós tokány - OK
Karaj - Borsós tokány - OK

1. A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, beleforgatjuk lisztbe, majd kevés olajon elősütjük mind 2 oldalát (1-1 perc) magas lángon. 2. Az olajat, amiben süt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk