sertés karaj kikloffolva
tojás, liszt
krumpli
hagyma
káposzta
olaj a káposztára is
só , ecet, cukor, bors,
A húst kikloffoljuk, sózzuk
Krumplit megfőzzük sós vízben,összetörjük
zsiradékon hagymát pirítunk, és ráöntjük a krumplira, a saláta káposztából, készült, ízesítésekkel
A húst panírozzuk, lisz, lisztes tojásba és forró olajban kisütjük
A hússzeleteket leöblítjük, papírtörlővel megszárítjuk, sózzuk, borsozzuk. A zsírt forróra hevítjük egy serpenyőben, s a húst mindkét oldalán néhány perc alatt elősütjük. A hússzel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA legmegfelelőbb a hasaalja- vagy toka szalonna. A szalonnát annyi hideg vízbe, oda teszem lefedve főni, ami ellepi. Az abalébe teszek durvára vágott vöröshagymát, babérlevelet és...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: NehézA hússzeletek szélét kicsit bevagdossuk, enyhén klopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben kiolvasztjuk az apró kockára vágott szalonnát, majd amikor kissé...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA húst mosd meg, majd kockázd fel apró részekre, a hagymát vágd kockákra, ahogyan a szalonnát is, majd olajon pirítsd meg őket. Amikor a hagyma kellőképpen üveges lett, add hozzá...
Elkészítési idő: 1,5-2 óra Nehézség: Közepes