50 dkg sertés máj, 2 nagy fej vöröshagyma, só, bors, majoránna, 2 gerezd fokhagyma. 50 dkg sárgarépa, petrezselyem, só bors, 1 dl narancslé, 2 ek. vaj.
A májat vékony szeletekre vágjuk, folpack között kicsit kiklopfoljuk. A vöröshagymát negyedeljük, majd vékony szeletekre vágjuk és a vajon félig megsütjük. hozzáadjuk a májat, borsozzuk, majoránnával megszórjuk, zúzott fokhagymával ízesítjük, majd rózsaszínre sütjük. Közben a sárgarépát megtisztítjuk, hasábokra vágjuk és félpuhára főzzük. 1 ek. vajon az apróra vágott petrezselymet megfuttatjuk és a sárgarépát beleforgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, a narancslével elkeverjük, majd még pár percig pároljuk.
A hússzeleteket enyhén kiverem, sózom, lisztbe mártom, a zsírban ropogósra sütöm, majd félreteszem. A maradék zsíron üvegesre sütöm a kockákra vágott szalonnát, aranysárgára piríto...
Elkészítési idő: 140 percA húst nagy szeletekre vágjuk és kevés olajon mindkét oldalukat pirítjuk 2-3 percen át. A hagymát és a fokhagymát felszeleteljük, megdinszteljük, majd a fűszereket is rászórjuk és...
Elkészítési idő: 60 percA húst szúrd fel, szórd meg sóval, és tedd félre. A petrezselymet aprítsd fel, a sajtot reszeld le, és a zúzott fokhagymával keverd össze. Ízlésed szerint sózd, borsozd, majd a...
Elkészítési idő: 75 perc