50 dkg darált hús
1 fej vöröshagyma
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 db tojás
só,bors
1 kk paprikakrém (elhagyható).
Az apróra vágott vöröshagymát zsiradékon üvegesre pirítjuk.Ezután minden hozzávalót alaposan elkeverünk.
Nagyon vékony húspogácsákat formázunk és nagyobbakat, mint a zsömlénk, mert sütéskor összeugranak.
Grillen vagy serpenyőben kevés zsiradékon pár perc alatt mindkét oldalukat megsütjük.
1. A burgonyát meghámozzuk, leöblítjük, majd félujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Kiolajozott tepsibe rakjuk őket, a szeletek félig fedhetik egymást. 2. A tejszínbe belepréseljük a...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Nehéz◾️A húst felszúrjuk és beletöltjük a kolbászt. ◾️Minden oldalát bedörzsöljük sóval, borssal és őrölt köménnyel ízlés szerint. ◾️Egy tepsibe vagy sütőedénybe tesszük, amit előző...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: Közepes1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk. 2. A sonkát és a sajtot összefogjuk, rátekerjük a bacont, rátesszük a hússzeletre, és behajtogatjuk úgy, hogy a töltelék ne lógjon k...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. lépés Előkészítjük, kimérjük a hozzávalókat. A megtisztított vöröshagymát félbe, majd vékony szeletekre vágjuk. A jól megmosott paprikákat kicsumázzuk, majd vékony csíkokra vágj...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű