50 dkg darált hús
1 fej vöröshagyma
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 db tojás
só,bors
1 kk paprikakrém (elhagyható).
Az apróra vágott vöröshagymát zsiradékon üvegesre pirítjuk.Ezután minden hozzávalót alaposan elkeverünk.
Nagyon vékony húspogácsákat formázunk és nagyobbakat, mint a zsömlénk, mert sütéskor összeugranak.
Grillen vagy serpenyőben kevés zsiradékon pár perc alatt mindkét oldalukat megsütjük.
A zsiradékban a szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, és együtt tovább pirítjuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott húst. Sóval, borssal, ételízesítővel, fokhagymával íze...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehézlink
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA malaccombot bepácoltam, kókuszolaj (olíva olaj is lehet), zúzott fokhagyma, kevés reszelt vöröshagyma, bors, őrölt fűszerpaprika, őrölt kömény, őrölt babérlevél, só keverékével....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű