1 kg karaj, 4-5 gerezd fokhagyma, 10 dkg reszelt sajt, 3 dl tejföl, petrezselyemzöld, szerecsendió, só, bors.
A hús szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, majd megszórjuk sóval, apróra vágott fokhagymával és annyi tejet öntünk rá hogy ellepje. Lefedjük és egy éjszakát így pihentetjük. Másnap a tejből kivéve, egy hőálló tálba tesszük, szerecsendióval megszórjuk a hús szeleteket. Apróra vágott petrezselyemmel ízesített tejföllel megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk, majd sütőben megsütjük. Zöldséges rizsel tálajuk.
A tarját 8 szeletre vágjuk. Egyenként kiklopfoljuk, inas részeit, széleit bevagdossuk. A szeletek mindkét oldalát kissé megsózzuk. A zsírt fölolvasztjuk, az Erős Pistát, a mustárt...
Elkészítési idő: 150 perc Nehézség: KönnyűA húst nem egyformára daráljuk, hanem két méretre: egy finomabbra, ez lesz a töltőanyag, ami egyenletesebbe teszi a kolbász állagát, és durvábbra, ami pedig javítja a textúráját, s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsok mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel és hűtőbe tesszük fél órára. A krumplit megpucoljuk és egy kiolajozott tepsi aljára szeleteljük, megsózzuk és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű