60 dkg sertéskaraj
4 db tojás
3 dl tejföl
20 dkg trappista sajt
só
bors
majoránna
fokhagyma
A tojást keményre főzzük, leszedjük a héját és felkarikázzuk. Tejföllel összekeverjük, sózzuk. Pici zúzott fokhagymát is teszünk bele.
A karajból vékony szeleteket vágunk. Sózzuk, majoránnával megszórjuk, majd mindkét oldalát kicsit átsütjük.
Tűzálló tálba helyezzük, és ráhalmozzuk a tojásos masszát. Sajtot reszelünk a tetejére, és sütőbe helyezzük.
Addig sütjük, míg a sajt meg nem sül a tetején.
Megpucoljuk a hagymát, és a fokhagymát majd összevágva beletesszük a hússal együtt az aprítóba. Sózzuk borsozzuk és hozzáadjuk a tojás sárgáját. Az egészet összedolgozzuk a gépben....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínes-tejfölös keveréket fokhagymával is ízesíthetjük. elkészítés 1. A húst szeletekre vágjuk, kiverjük, majd a vegetával elkevert morzsába forgatjuk. 2. Egy jénai tál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy magas falú tepsit kibélelünk alufóliával úgy, hogy majd bele tudjuk csomagolni a húst. A megmosott karajt bevagdossuk, mintha szeletelnénk, de nem vágjuk el teljesen, az alja m...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz olajat vagy a zsírt megforrósítjuk, majd a hús minden oldalára kérget sütünk.Sóval és meg apróra vágott tárkonnyal ízesítve, egy kevés vízzel felöntve, fedő alatt többször megfo...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Nehéz