1 kg sertés comb
1 kis dobozos kukorica konzerv
2 dl főző tejszín
1 szalámis lágy sajt
5 gerezd fokhagyma
1 fej vörös hagyma
só,bors,piros paprika,vegeta,olaj
1 evő kanál liszt
A húst megmossuk és hosszú csíkokra vágjuk
Feltesszük főlni ,az apróra vágott fokhagymával ,borsal,sóval, vegetával.
A főző tejszínt kikeverjük a lisztel ,a sajttal ,a megpucolt apróra vágott hagymával.
Mikor a hús teljesen megpuhult öntünk rá olajat és lepirítjuk,ráöntjük a kukoricát és az elkészített tejszínt.
2 perc alatt össze főzzük és megszórjuk piros paprikával.
Krumpli pürével tálaljuk.
1. A megpárolt csülökből kicuppantom a csontot, leveles-vajastésztába bugyolálom, (alján legyen az összehajtogatás). 2. Megszurkálom, mert képes a bejgli-reakcióra, megkenem to...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA husszeleteket kipotyoljuk,sozzuk,borsozzuk Lisztbe,tojasba,zsemlemorzsaba forgatjuk,es nem tul forro olajban kisutjuk Krumplisalata : A krumplit hejaban megfozzuk,es hulni tes...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket leöblítjük, papírkendővel szárazra törölgetjük, vágódeszkára fektetjük, letakarjuk őket folpakkal, és kissé kiverjük. 2. A sajtot nagy lyukú reszelőn szálasr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst fölszeleteled, kicsit megveregeted. Egy sütőbe tehető edényt kicsit beolajozol és elkezded rétegezni a cuccot. Egy réteg husi, erre rákened a mustárt és rákarikázod a hagym...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű