6 db tojás
6 ek cukor
6 evőkanál finomliszt
1 csomag sütőpor
Tojásokat különválasztjuk, a fehérjét kemény habbá fölverjük.
A sárgáját, cukorral jól összekeverjük, majd a lisztet és a sütőport is hozzákeverjük. A legvégén lazán belekeverjük a kemény habbá fölvert fehérjét.
Egy sütőpapírral kibélelt, 26 cm-es tortaformába öntjük, széleit kicsit magasabbra emeljük,mert igy nem esik össze a közepe. 200 fokon megsütjük.
Miután lezártuk a sütöt. kicsit hadjuk a sütöben, kinyitott sütö ajtóval. Csak pár percig. Kihülés után izlésünknek megfelelö krémmel megtöltjük.
A tészta alapanyagait összegyúrjuk és egy órát a hűtőben pihentetjük. Közben elkészítjük a tölteléket. Az almát apróbb kockákra vágjuk,feltesszük egy lábasban megpárolódni a mézzel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA porcukrot a vajjal és a tojássárgájával habosra keverjük, hozzáadjuk a mézet és alaposan elkeverjük. Egy külön tálba összekeverjük a lisztet s szódabikarbónát, a sót és az őrölt...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA banánt szétnyomkodjuk, osszekeverjuk a felvert tojásokkal, olajon korongokat sutunk belole.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűmint fenn
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: Könnyű