450 g sertés hus ( tarja)
1,5 dl olivaolaj
1 puposkiskanál mustár
2 gerezd fokhagyma
bazsalikum izlészerint
orageno izlésszerint
rozmaring izlésszerint
öröltbors izlésszerint
chili izlésszerint
só
Összekeverjük a hozzávalókat és beleforgatjuk a hus szeleteket.
Jó ha egy éjszakát pácoljuk a husokat de mindenképpen pár orával az elkészités elött.
. Természetesen ha van kertböl szedhetö füszernövényünk akkor azt használjuk föl izlésszerint.
A körmöt és a csülköt lehetőleg még a hentesnél daraboltassuk fel. Alaposan mossuk meg, az esetlegesen rajta maradt sertéket, szőröket égessük le. Ehhez egy gázrózsa vagy ennek hi...
Elkészítési idő: 120 perc1. A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecské...
Elkészítési idő:A csülköt megmostam sóztam, borsóztam é szórtam rá egy kis fokhagymaport. A hagymát megpucoltam és először félbe majd negyedbe vágtam. Ez ment a tepsi aljába, erre helyeztem rá a c...
Elkészítési idő: 2,5 óra