450 g sertés hus ( tarja)
1,5 dl olivaolaj
1 puposkiskanál mustár
2 gerezd fokhagyma
bazsalikum izlészerint
orageno izlésszerint
rozmaring izlésszerint
öröltbors izlésszerint
chili izlésszerint
só
Összekeverjük a hozzávalókat és beleforgatjuk a hus szeleteket.
Jó ha egy éjszakát pácoljuk a husokat de mindenképpen pár orával az elkészités elött.
. Természetesen ha van kertböl szedhetö füszernövényünk akkor azt használjuk föl izlésszerint.
A bakonyi sertésszelet alapja a hús mellett a gomba. A kisebb gombákat egyben hagyjuk, a közepeseket félbe vágjuk, a nagyobbakat negyedeljük. Száraz, forró, füstölésig hevített ser...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA húst 1,5 cm-es kockákra vágjuk, és megsózzuk. A finomra vágott hagymát a fele zsírban sárgára pirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, egy kevés vizet öntünk rá, és felforraljuk. Rö...
Elkészítési idő: 20+50 perc Nehézség: Könnyű1.A combszeleteket kissé kiverjük, és vékonyan besózzuk. 2.1-1,5 ek lisztben megforgatjuk. 3.A szalonnát amilyen apróra csak tudjuk felkockázzuk, és egy fedeles edényben zsírjára...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát megpucoljuk és fokhagyma nyomón átnyomjuk. A húst egy kicsit kiklopfoljuk. 1 dl olajat felhevítünk egy lábasban. A húsokat egyesével belisztezzük és a felhevült olaj...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: Könnyű