1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a fokhagymával. 2. Ezután mindegyiket lisztbe forgatjuk, és olajon megsütjük. 3. A hagymát felkarikázz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húst egy tálba rakom, a rizst megmosom, és hozzáadom a húshoz. A hagymákat olajon megpirítom, lehúzom a tűzről, majd pirospaprikával megszórom (ez egy pörkölt alap), ráön...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sertéshúst, szalonnát,sonkát csíkokra a gombát szeletekre a hagymát apróra vágjuk. 2. A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a vöröshagymát, hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát é...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű