A cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst megtisztítjuk és csíkokra vágjuk. A zellert is a hússal egyező formára vágjuk a tisztítás után. A vöröshagymát vékony szeletekre vágjuk. A petrezselymet finomra vágjuk....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA száraz zsemlét vagy kenyeret apróra vágjuk, majd kevés tejjel leöntötjük és kézzel összemasszírozzuk. Akkor jó a massza, ha nem lehet kinyomkodni belőle tejet, mégis minden kis r...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A húsokat kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk. ◾️Kb. 2 kanál olajon elősütjük, és egy tepsire pakoljuk a szeleteket. ◾️A gombát felszeleteljük. ◾️A hagymát apró kockára vágjuk...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű