4 ek. kacsa-, vagy libazsír
50 dkg sertéscomb
10 dkg füstölt szalonna
20 dkg házi füstölt tarja, vagy sonka
20 dkg csemege uborka
500 gr paradicsompüré
2 fej vöröshagyma
só, bors ízlés szerint
A hagymát vágd apróra. A sertéshúst, a szalonnát, a tarját és a csemege uborkát vágd fel csíkokra.
Kacsazsíron dinszteld meg a vöröshagymát, majd dobd rá a szalonnát is, kicsit pirítsd le, majd tedd rá a sertéshúst is. Sózd, borsozd és önts rá egy kis vizet és fedő alatt párold. Nézz rá néha és ha kell, akkor pótold alatta a vizet.
Ha félig megpuhult a hús, akkor tedd hozzá a tarját is. Ha teljesen megpuhult, akkor hozzáteheted a csemege uborkát és a paradicsompürét is. Főzd jól össze, ha kell, akkor még fűszerezd.
Tiszta vagy héja leves zöldségek és durvára vágjuk. 1 hagyma héja és vágjuk. Mossuk marhahús leves hús, pat száraz, mentes minden ín és a kocka. megsütjük részletekben forró napraf...
Elkészítési idő: 150 perc Nehézség: KözepesA sertéskarajt kb. 1 cm vastagra felszeleteljük, majd a szeleteket éles késsel kettévágjuk, úgy, hogy egyik oldalukon egyben maradjanak. A húst enyhén kiverjük, sózzuk, és megkenjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát, a krumplit, a hagymát, a paprikát duci gerezdekre vágjuk, a kolbászt karikázzuk, a szalonnát nagyon vékonyra szeljük (én szeleteltet veszek). A tepsi közepét kirakjuk a...
Elkészítési idő: 60-120 Nehézség: Könnyű