1 kg karfiol rózsa
Víz
6 db M-es tojás
3 dkg vaj
Fűszerek: só, őrölt bors, reszelt szerecsendió
10 dkg virsli – előfőzött vagy nyers – nincs jelentősége
5-10 dkg kemény sajt – pl. Parmezán, Cheddar
A karfiol rózsákat puhára főzzük, majd hagyjuk kihűlni.
Vajjal és a hozzá ütött tojásokkal, továbbá a fűszerekkel pépesítjük.
Egy zsírpapírral kibélelt kisebb mély sütőedénybe öntjük a pépet.
Virsli karikákat dobunk rá.
Végül reszelt sajttal megszórjuk az ételt.
Kb. 20 percig sütjük. Ha a sajtot mindenképpen ropogósan szereted, akkor addig, amíg ez be nem következik.
Saláta pestot és reszelt tormát kínálhatunk hozzá.
Olvassz fel egy evőkanál vajat egy serpenyőben, dobd rá a felcsíkozott cukkinit, így párold 3-5 percig óvatosan, néhányszor keverd meg. Egy másik serpenyőben olvaszd fel a maradék...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zsírt megolvasztom, belekeverem a zabpehelylisztet, felöntöm vízzel, közben kézi habverővel kevergetem, hogy össze ne csomósodjon. Amolyan "vizes besamel" lesz belőle. Fűszere...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKochvorgang: Fleisch in gleiche Würfel schneiden. Zwiebeln fein hacken, in heißem Fett goldgelb rösten. Vom Feuer nehmen und Paprika (edelsüß) beigeben. Die Fleischwürfel dazu geb...
Elkészítési idő: z.: 1 Stunde Nehézség: Könnyű