Liszt, zsír vagy olaj, liszt, mustár, babérlevél, só ecet, köménymag.
Pici olajon cukrot pirítani, lisztet bele - rántás -, vízzel felengedni, ízesíteni: mustár, babérlevél só, ecet. köménymag.
Tojás 3 variáció:
1. személyenként egyet óvatosan egészben beleengedni
2. előtte villával fölverni és belekeverni
3. egyel villával fölverni és belekeverni, a többit egészben beleengedni
A zöldségeket és a szalonnát előkészítjük, kockákra vágjuk. Előveszünk egy nagy lábast, amiben a levest is fogjuk főzni, és lepirítjuk a szalonnát. A megpirult szalonnát egy szűr...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesElkészítés: Forró zsiradékban a vöröshagymát megdinsztelem, majd rajta a fokhagymát is. Meghintem pirospaprikával, hozzáadom a kockázott húst, magas hőfokon jól körbepirítgatom, fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát finomra vágjuk, és az olajon megpirítjuk, majd rádobjuk a zúzott fokhagymát és a felkockázott csirkemellet, amit szintén kicsit megpirítunk, sózunk és borsozunk. A levesz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hagymát a zsíron dinszteljük fűszerezzük ,apró kockára vágott burgonyát hozzáadom felöntöm vízzel,puhára főzöm botmixerrel turmixolom.A tejfölt a lisztel elkeverem besűrítem vele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű