Piskótához szétválasztom a tojásokat, fehérjét nem túl kemény habbá verem, sárgáját kikeverem a cukorral, kakaóval, kevés tojásfehérjével, liszttel és a sütőporral, majd hozzáadom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük (a palacsintatésztánál valamivel sűrűbb masszát kell kapjunk), majd szilikonos sütőpapírra kanalazva alsó-felső sütésen 200 fokon készre sütjük (akkor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 190 °C-ra előmelegítjük. Egy 22x36 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk. A töltelékhez a leszűrt meggylét, ami kb. 3 dl, kiegészítjük a vízzel 5 dl-re. Ebben a pudingport...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGyümölcsöket (összességében 1 kg) aprítottam, magnélküli szőlőt, banánt, kivit, mandarint. Egyet-egyet meghagytam egészbe a tetejére. Őrölt szegfűszeggel az aprított gyümölcsöt meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz