1,5 csésze tej
1,5 csésze víz
2 teáskanál cukor
1 teáskanál só
1 evőkanál száraz élesztő
5 csésze liszt
kenés:3 evőkanál vaj
Fél pohár olaj
töltelék
300 g reszelt sajt
A liszt kivételével az összes többi hozzávalót a keverőtálba tesszük, majd összekeverjük, majd lisztet adunk hozzá, és puha kézhez nem ragadó tésztát készítünk, egy órát pihentetjük, a pihent tésztát 2-3 percig gyúrjuk. perc, 12 egyforma gombócra osztjuk és olvasztott vaj és olaj keverékével megkenjük a gombócokat és megfelelő tálba tesszük , hagyjuk 15 percig pihenni, mint a videóban, majd olajozzuk be a kezünket és nyújtsuk ki a gombócot, tegyük bele a tölteléket, hajtsuk be minden oldalról és tegyük félre, nyújtsunk még egy gombócot, tegyük a közepébe a töltöttet és hajtsuk meg minden oldalról, tegyük félre, készítsük elő az összeset és kivajazott serpenyőben, közepes lángon süssük meg
Az élesztőt fél dl meleg vízben elkeverjük adjuk hozzá a cukrot és az egy evőkanál lisztet össze keverjük majd rakjuk meleg helyre.A dagasztó gép üstjébe mérjük bele a lisztet,sót,...
Elkészítési idő: 1 óra 70 perc Nehézség: KönnyűA lisztet egy tálba szitáljuk, majd belereszeljük a sajtot, beleszórjuk a sót, és jól összekeverjük. Az élesztőt a cukorral felfuttatjuk 1,5 dl langyos, de nem forró tejben, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA liszteket összekeverjük a sóval, 1 bögre teljes kiőrlésű aktív vadkovásszal, és annyi vizet adunk hozzá, hogy ne túl lágy tésztát kapjunk. Kézzel vagy géppel bedaga...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűAus Quark, Zucker, Salz , Milch, Öl, Mehl und Backpulver einen Quark-Öl-Teig herstellen. Schinkenwürfel, Röstzwiebeln und Käse unterkneten. Den Teig zu einer Rolle formen und se...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű