3dl langyos víz,1ev margarin,1 tk so,1ek cukor,50 dk liszt, 1 cs száritott élesztö
A hozzávalokat összegyurjuk majd kelesztjük. Ha megkelt ujra átdolgozzuk, és ha ujra megkelt formázzuk és sütjük.
Egy nagy tálban összekeverjük először a vizet az élesztővel, majd az olajjal, végül a sóval elkevert liszttel (nem kell nagyon alaposan, elég fakanállal). Nedves ruhával lefedjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLangyos vízben felkeverem az élesztőt és a sót, majd kanalanként adagolom hozzá a lisztet, majd belekeverem az olajat. Kenyérdagasztóval dagasztom és kelesztem. Közben a paprikát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szilárd hozzávalókat egy tálban összekeverjük, majd mehet hozzá a víz, amit annyira elkeverünk, hogy a lisztes keverék egyenletesen nedves legyen. A tészta galuska állagú lesz....
Elkészítési idő: 12 óra Nehézség: Könnyű