6 tojásos piskóta
krém: 3 tojás
15 dkg cukor
2 ek kakaó
cirtomhéj
20 dkg vaj
20 dkg cukor
Piskótát sütni.
Krém: tojás,cukor,kakaó,citromhéj gőz fölött sűrűre főzni. Hűteni,
Cukor,vaj kikeverni. A két krémet összekeverni. Lehűteni.
A piskótát megtölteni, a külsejét is.
A tojásfehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk a cukorral, a vizet és az olajat is beletesszük, majd a kakaót, a lisztet és a sütőport is. A masszához keverjük a habo...
Elkészítési idő:A sütőt 180 fokra melegítjük. A hozzávalókat a felsorolás sorrendjében kikeverjük. A masszát a kivajazott, magas falú formába öntjük, a tepsit párszor a konyhapulthoz ütögetjük, ho...
Elkészítési idő:Az egész tojást a cukorral addig verem amíg sűrű, fehér, habos krém nem lesz. Hozzákeverem a joghurtot, a citromhéjat, az olajat és a vaníliás cukrot. Ha egynemű beleszitálom a süt...
Elkészítési idő: