40 dkg liszt
2 dl langyos víz
0,5 dl tej
1 tk. só
2 ek. olaj
2 ek. burg.pehely /elhagyható/
2 dkg friss élesztő /10 g por/
Dagasztani kb. fél óra alatt duplájára keleszteni.
Három fele osztani. Formázni bagetteket, és a bagettsütő tepsibe (vagy sütőlemezre) helyezzük őket.
Letakarni, kb. 30 perc alatt duplájára keleszteni. A sütőt 200 fokra állítjuk.
Ha megkelt bevágni, vízzel alaposan lepermetezni.
Kb. 25 -30 perc alatt ropogósra sütni. Ha kész ,sütőből kivenni, vízzel lepermetezni, hogy a héja szép fényes legyen.,
Die Kartoffeln in einem Topf mit gesalzenem Wasser aufkochen und 20 Min. weichgaren. Dann über einem Sieb abgiessen, gründlich abtropfen und ausdämpfen lassen. Anschliessend fein s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElsőként vágd le a kenyérszeletek héját, majd bélelj ki velük egy megvajazott tepsit. A kenyerekre szórd rá a vagdalt kolbászt vagy sonkát, esetleg mindkettőt, végül pedig a reszel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrni, keleszteni, sütni. 45 perc 180 fkon.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A banánokat villával kicsit összetörjük, majd a vajjal és a cukorral együtt jól elkeverjük. Ezután jöhet hozzá a többi hozzávaló, az apróra vágott étcsokival és tökmaggal (vagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű