Családireceptkönyv.hu

49. Hagymás-sajtos lepény/ pita


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


120 ml langyos víz
1 ek .porélesztő
1 kk.cukor
200 g natur yoghurt,
500 g liszt,
10 g sütőpor,
1 ek.olaj,
1 kk.só

tölt-szór
zöldhagyma, sajt ,túró

Elkészítés:


Mindent összekevertem. Pihentettem 30 percet, kinyújtottam, ment rá zöld hagyma és sajt, 2 cm csíkoztam,feltekertem és a csigákat liszteztem, kinyújtottam és kis túróval, zölddel szórtam olajos serpenyőben megsütöttem mindkét oldalát.



Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Kenyerek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tönkölybúza- simaliszt keverék magokkal by Rita Vala
Tönkölybúza- simaliszt keverék magokkal by Rita Vala

Bögre- 2,5-3 dcl... 1,5 bögre teljes kiőrlésű tönkölyliszt,1,5 bögre simaliszt, 1púpos kiskanálnyi só,1,5 kiskanálnyi szárított élesztő (Jednotás 1 tasak- már nem kanalazom), 1,5 b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szlovák sörös kenyér
Szlovák sörös kenyér

♥Kovász hozzávalóit összekeverjük,10-12 órát állni hagyjuk.( este célszerű elkészíteni,másnap reggel már dolgozhatunk is vele) ♥A kenyér hozzávalóit dagasztó tálba tesszük az el...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Tejes kenyér
Tejes kenyér

1. A lisztet a sóval és a vajjal elkeverjük, közben a tej 1/3-át mikróban felmelegítjük a cukorral, és kelesztjük benne az élesztőt. 2. Majd azt is beledolgozzuk a tésztába, és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Legfinomabb házikenyér
Legfinomabb házikenyér

Tegyük az átszitált lisztet a robotgép táljába majd adjuk hozzá a cukrot, a sót és az élesztőt. Keverjük össze a száraz alapanyagokat. Ha ezzel elkészültünk öntsünk hozzá langyos v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk