120 ml langyos víz
1 ek .porélesztő
1 kk.cukor
200 g natur yoghurt,
500 g liszt,
10 g sütőpor,
1 ek.olaj,
1 kk.só
tölt-szór
zöldhagyma, sajt ,túró
Mindent összekevertem. Pihentettem 30 percet, kinyújtottam, ment rá zöld hagyma és sajt, 2 cm csíkoztam,feltekertem és a csigákat liszteztem, kinyújtottam és kis túróval, zölddel szórtam olajos serpenyőben megsütöttem mindkét oldalát.
1. Egy nagy tál közepére beleszórjuk a lisztet és a közepébe fészket csinálunk. 2. Adjunk hozzá mindent a tej kivételével, jól dolgozzuk, össze majd öntsük hozzá a tejet is....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz élesztőt és a cukrot a langyos víz felével elkeverjük, 2-3 percig békén hagyjuk. A lisztet és a sót az ujjainkkal alaposan eldolgozzuk, egy mélyedést készítünk, amibe az éles...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt és a cukrot keverjük bele a 60 milliliternyi kézmeleg vízbe. Tegyük félre 10 percre, míg fel nem fut. Egy nagy tálban keverjük össze a búzadarát, a sütőport és a sót...
Elkészítési idő: 20+20 perc Nehézség: Könnyű1. Brasno pomjesati sa svim suhim sastojcima. Mljeko, vodu i maslac zagrijati da bude mlako pa to sad dodati brasno smjesi kao i jogurt i bjelance pa sve to sa kasikom dobro umjes...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű