5 alma
4 ek citromlé
3 tk fahhéj
15 dkg cukor
20 g vaniliáscukor
40 dkg reszelt keksz
forgatás keksz
. : almát hámozok, nagy lukú reszelőn reszelem, citromlével, fahéjjal főzöm. Amikor kész, adok hozzá porcukrot, vaníliás cukrot, ki hűtöm. Gyúrok hozzá reszelt kekszet, gombócokat formázok, forgatom reszelt kekszbe.
1. A csokit vízgőz fölött megolvasztom. 2. A túróval elkeverem, hagyom kihűlni. 3. Közben a tejszínt habbá verem és óvatosan beleforgatom a túrós masszába. 4. Nyomózsák...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöt megmossuk, tisztítjuk, magházat eltávolítjuk, apróra vágjuk, lereszeljük vagy pürésítjük, majd áttörjük túróval, kevés tejföllel lazítjuk. Ízesítjük őrölt fahéjjal, mé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kókusztejet öntsd egy vastag aljú lábasba, és melegítsd fel. 2. Csomómentesen keverd el benne a kakaóport, végül az eritritet is. 3. Igény szerint még édesítsd, ha szüks...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt előmelegítjük 175 C-ra, légkeverés nélkül. 2. A vaníliarudat hosszában félbevágjuk, majd egy lábasba tesszük, és ráöntjük a tejet, majd belemérjük a pudinghoz való cukr...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz