6 db.tojásfehérje
20 dkg cukor
20 dkg darált dió
fahéj
Krém: 4 dl tej
1 vaníliás puding
15 dkg vaj
10 dkg cukor
Tojásfehérje,cukor habbá verni.Fakanállal beleforgatni a diót,fahéjat.
A masszát kétfelé osszuk és sütőpapíros tepsi hátulján süssük meg.Kb.15 perc.Ne szárítsuk ki.Ha kisült húzzuk le róla a papírt.Óvatosan,mert eléggé törékeny.
Krém.tejből, van.pudingporral krémet főzünk.vajat, porcukorral kihabosítjuk,és a hideg pudinghoz adjuk.A diós lapokat félbe vágjuk,így négy lapot kapunk,a krémet is is négy felé osztjuk,és betöltjük.A tetejére krémet teszünk,és darált dióval megszórjuk.
Az almát meghámozzuk, fedő alatt megpároljuk, majd a cukorral és a fahéjjal beízesítjük. A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, kettéosztjuk és az egyik adagot a tepsink nagyságán...
Elkészítési idő:-a margarint + cukor kikavarjuk -egyenként belekeverjük a tojásokat + vanília -aztán a lisztet amibe belekeverjük a sütőport + citrom reszelt héját -ajánlatos előző este összek...
Elkészítési idő: 60 percA lisztet elkeverjük a sütőporral, összegyúrjuk a zsírral cukorral kakaóval tojással . A tészta nagyobbik felét tepsiben egyenletesen elnyonkodjuk, barack v. málnaízzel vastagon me...
Elkészítési idő:A rumba áztatjuk a mazsolát, és a felaprózott narancshéjat. A zselatint kevés vízben elkeverjük, lassú tűzön feloldjuk. A tojássárgáját habosra keverjük a cukorral, citromhéjja...
Elkészítési idő: