yudanet
100 g liszt
200 ml forró víz
500 g liszt
300 g kenyérliszt
3 tk só
1 fött krumpli
500 - 550 víz
1 ek sikér
40 g élesztő
1ek zsír v. 2 ek olaj
yudanet össze kever, fóliázni hűlni
Dagaszt, átgyúr, 2 fele oszt
50 perc pihi
átgyúr 40 - 50 perc pihi
formáz, tepsibe 50 perc pihi
220 fok , bevág, 10 perc pihi
süt 50- 55 perc
hideg sütővel
kelesztés formába 30 p
bevág
hideg sütő 220 fok
sütés 1 óra
Alle Zutaten zu einem festen Teig verkneten und abgedeckt im Kühlschrank 3 Stunden ruhen lassen. Den Teig auf einem gefettetem Backblech ausrollen, mit einem Kochlöffel Löcher i...
Elkészítési idő:A hozzávalókat összegyúrom (az élesztőt nem kell felfuttatni), kidagasztom a tésztát és hagyom, hogy duplájára keljen. Amennyiben kenyérsütővel dagasztod a tésztát, úgy a kenyérsü...
Elkészítési idő:A cukros meleg tejben felfuttatjuk az élesztőt. Eközben a lisztet átszitálom beleteszem a sót, parmezán és az aprított medvehagymát. A felfutott élesztőt a tejjel együtt a közepébe...
Elkészítési idő: