10 tojás
200 g cukor
120 g liszt
80 g dió
cs. só
krém:
2 vaníliás pudingpor
1 dl tej
cukor
5 dl víz
200 g vaj
csokiszósz:
4 dl víz
150 g cukor
50 g kakaó
100 g csoki
0,5 dl rum
1 cs.csokipuding
2 dl tej
Elkészítjük a piskótát. 180 fokon.
A pudingot leírás szerint elkészítjük,ha kihűlt simára keverjük a vajjal.
Csokiszószhoz a cukrot,vizet felforraljuk ,bele kakaó,csoki,rum,tej,puding.
Kicsit folyékonyra ,hogy önteni lehessen. Hűlni.
A tésztát 3 felé vágni.Megkenni krémmel,kockázni.
Leönteni csokiszósszal,tejszínhabbal díszíteni.
A margarint felolvasztjuk, a mikrós edényt kivajazzuk. Az olvasztott margarint habosra keverjük a tojással és a cukorral. A lisztet és a grízt összekeverjük a sütőporral, és aprán...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk, majd két részre osztjuk. Az egyik felébe a piros (málna) ételszínezéket és tortadarát (ez a mag) keverünk és 5-6 gombócot formálunk belőle. A másik...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűKeverjük össze a tojást és a cukrot. Adjuk hozzá a tejet a lisztet a sütőport és az olvasztott vajat. Végül öntsük hozzá a meggylét. Végül adjuk hozzá a mákot és a kimagozott megg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tészta minden hozzávalóját jól összekeverjük. Kikent tortaformába öntjük és elsimítjuk. 2. A megmosott szilvát félbevágjuk, kimagozzuk, és a mag helyére fél dióbeleket tesz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű