60 dkg cukor
20 ek víz
25 dkg margarin
60 dkg darált keksz
60 dkg darált dió
10 dkg főzőcsoki
2 ek kakaó
máz:
5 dkg csoki
1 ek. kakaó
olaj
A cukrot vízzel felmelegíteni. Hozzá margarin,keksz,dió.Felezni,felébe
csoki,kakaó.Mindkettőt ismét felezni /4 db/. 33 x 34 cm tepsit kiolajozni.
Sütőpapíron kinyújtani a tésztát és belefordítani a tepsibe.
Csokis,sárga,csokis,sárga.
Tetejére csokimáz.
Felét lefagyasztani,mert sok.
1. A tojásokat habosra keverjük a cukorral (fehéredésig), majd hozzáadjuk az olvasztott (de kihűlt) vajat és a tejet, végül a sütőporral, csipet sóval és reszelt citromhéjjal elkev...
Elkészítési idő:1. Az alapanyagokból a szokásos módon piskótát készítünk. 2. Közepes méretű tepsibe tű próbáig sütjük. 3. Ha kihűlt lapjában ketté vágjuk és a következő krémmel megtöltjük....
Elkészítési idő:A gombóchoz a Totut a vízzel, a tojásokkal, a kókuszolajjal, a citromlével, a citromhéjjal, a vaníliával és az eritrittel botmixerrel turmixoljuk, nem baj ha kicsit darabos marad,...
Elkészítési idő:1. Az almákat megmossuk, meghámozzuk, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Ha az almának sok a leve, akkor kézzel egy kicsit kicsavarjuk (ha sok lé marad alatta, akkor a tészta e...
Elkészítési idő: 1 ó