60 dkg BL 80 liszt
10 dkg liszt
2 dkg élesztő
3 kk só
aszkorbinsav
4-4,5 dl víz
öreg tészta:
150 dkg liszt
5 dkg élesztő
100 ml víz
Este öreg tésztát bekeverni.
Reggel, Élesztőt futtatni.
A többi hozzávalóval dagasztani.2 x átgyúrni / 20-20 perc/.
Darabolni,formázni, keleszteni 20-30 perc.
210 fokon 15-20 perc sütés.
. Keverjük össze a lisztet a zabpehellyel, a sóval, a cukorral és az élesztővel. Ha friss élesztőből készítjük, azt oldjuk fel a langyos vízben. 2. Adjuk hozzá a vizet és az olaja...
Elkészítési idő: 90-120 Nehézség: Közepes1. TangZhong készítése, majd szobahőmérsékletűre hűtése 2. Tészta dagasztása az összes tésztaképző alapanyag felhasználásával 3. Tésztaérés: 30 perc 4. Tészta osztása 3 ×...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit a hagymával tálba tesszük. Hozzáadjuk a tojásokat, és a fűszereket. Elkeverjük. Beleszitáljuk a lisztet és a sütőport. Kezünkkel összedolgozzuk, közben hozzáöntjük a viz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű