hozzávalók: 1 kakaós piskóta, 0,5 l Hulala tejszín, 250 g mascarpone, 2 cs. babapiskóta, 2 dl capuccinó, 0,5 dl rum, tetejére cukor nélküli kakaópor. A 6 tojásból kakaós piskótát sütünk a nagy gáztepsiben. 1 vaníliapudingot 4 dl tejjel, 10 dkg cukorral sűrűre főzünk, kihűtjük. Közben 0,5 dl Hulala tejszínt kemény habbá verjük. A kihűtött pudingot és a mascarponét összekeverjük, majd a tejszín felét óvatosan hozzákeverjük. A piskótára fele krém, arra a rumos capuccinóba mártogatott babapiskóta (kb. 40-45 fér rá), arra a másik fele krém, végül a maradék tejszín. A tetejét alaposan megszórjuk keserű (holland) kakaóporral. Kb. 12 órát pihentetjük, hogy a babapiskóta megpuhuljon és az ízek összeérjenek. Jó étvágyat hozzá!
A kókusztejet és az üres habszifont hűtsd le előzetesen, majd állítsd össze a gyártó utasítása szerint. Alaposan rázd össze, és a formázócsőrt a habszifonra helyezve máris használ...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjéből kemény habot verünk. A tojássárgáját kikavarjuk a cukorral, kakaóval, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a tejet és az olajat, beleforgatjuk a habot. Papír...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítés 1. A lisztet a cukorral, a tejföllel, a Ramával, és a tojássárgával, valamint a sütőporral összegyúrjuk, majd 3 részre osztjuk. 2. A tésztát egyenként kisodorjuk, kb 2...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször készítse el a töltelékét úgy, hogy a sárgáját 75 g porcukorral és vaníliás cukorral, elektromos kézkrémmel felveri a habba. Keverjük össze a túrót, a vaníliás pudingot és...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz