Családireceptkönyv.hu

Kínai omlós csirkemell


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 csirkemell filé
14 dkg liszt
1 teáskanál sütőpor
2,5 dkg kukoricaliszt
2 dl ásványvíz
olaj
1 citrom

Elkészítés:


Felcsíkozzuk a húst és ráfacsarunk kevés citromlevet, megsózzuk.
A sütőporral és a sóval elkeverjük a lisztet, egy mély tányérba tesszük, és hozzáöntünk ásványvizet, elkeverjük,hogy sűrű tésztát kapjunk.
A húst először a kukoricalisztbe, majd a sűrű tésztába mártogatjuk, majd mélyebb serpenyőben, forró olajban kisütjük.
Rizzsel tálaljuk.

Kínai omlós csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Szabina
A joghurtban pácolt csirkemell
A joghurtban pácolt csirkemell

A fokhagymát, és a rozmaringot finomra aprítjuk. A csirkemelleket oldalról bevágjuk, és megnyitjuk. A rozmaringot, fokhagymát, sót, borsot, és a reszelt citrom héját a joghurthoz...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Dorozsmai pulykacomb
Dorozsmai pulykacomb

A pulykacombokat megmossuk, leszárítjuk. Kettévágva sózzuk, borsozzuk, kevés olajon kissé megpirítjuk. A hagymás és fokhagymát apróra vágva a sütőolajon megfonnyasztjuk, rátesszük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Sajttal és gombával töltött csirkemell
Sajttal és gombával töltött csirkemell

A húst megmossuk, majd nagy szeletekre vágjuk és egy tálba tesszük, ráöntjük a tejet, hozzáadunk 2 gerezd zúzott fokhagymát, lefedjük és legalább 2 órán át hűtőben pihentetjük. Így...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk