200 g cukkini
3 gerezd fokhagyma
80 g reszelt sajt
friss kapor
petrezselyemzöld
6 evőkanál olívaolaj
só
bors
A cukkinit mosd meg, vágd le a végeit és szeleteld karikára. Tedd egy tálba és szórd rá az apróra vágott kaprot és petrezselyemzöldet. Öntsd rá az olívaolajat, keverd hozzá a zúzott fokhagymát és fűszerezd. Keverd össze, hogy minden szeletre jusson a fűszerekből. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tedd a cukkinikarikákat. 220 fokos sütőben süsd nagyjából 20 percig, időközben fordítsd meg egyszer, majd vedd ki a sütőből, szórd rá a reszelt sajtot és süsd még 5 percig.
Az édesburgonyát megmossuk és héjastul kisebb kockára vágjuk, sózzuk-borsozzuk, meglocsoljuk kevés olívaolajjal és 200 fokos sütőben megsütjük. A gránátalmát kettévágjuk és egy fak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű20 dkg nyers, tisztított zöldséget számítunk fejenként – szinte bármi felhasználható hozzá, ami éppen kapható a piacon. A brokkolit és a karfiolt rózsákra szedjük, a kelkáposztal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-A karfiolt megmossuk, megtisztítjuk, rózsáira bontjuk, és félpuhára főzzük forrásban lévő, sós vízben. Leszűrjük, és jól lecsepegtetjük. -Egy lábasban felforrósítjuk a vajat, hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttp://kerekerdokonyhaja.hu/receptek/vegan-palacsinta/
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű