25 dkg rizsliszt
1 kk szódabikarbóna
4 tojás
2,5 dl tej
só
12 dkg vaj vagy kókuszolaj vagy olaj
6-8 dkg cukor
A tojásokat felverjük, majd összekeverjük az olvasztott vajjal, vaníliával, cukorral, tejjel, végül a szódabikarbónás rizsliszttel.
A gofrisütőt érdemes minden egyes sütés előtt pici olajjal kikenni.
A kisütött gofrikat rácsra tesszük, így nem puhul meg a külső ropogós rész.
Annyira egyszerű ez a recept, annyira nincs benne semmi különlegesség, semmi extra tennivaló, !!! és még finom is!!! – hogy nem lehet nem kipróbálni ? Tehetünk mellé gyümölcsöket, gluténmentes krémeket, pudingot. Ha kicsit több cukrot tesztek bele, kicsit karamellesebb lesz a hatás- de vigyázat! – mert édesebb is lesz ? és sok sok kalóriát gyűjtünk vele!
A spárgát megpucoljuk, a szár alsó végét levágjuk, hogy ne maradjon rajta fás rész. Az apróra vágott hagymával együtt, a spárgát kb 5 centis darabokra vágva megfőzzük, forrástól s...
Elkészítési idő: 40 percKevés olajon dinszteljük meg a hagymát, utána a paprikát. Adjuk hozzá a padlizsánt és cukkinit. A végén keverjük hozzá a paradicsomot, ízesítsük sóval, borssal, bazsalikommal és...
Elkészítési idő: 1 óraAz egész tojásokat habosítsd fel, majd add hozzá a többi alapanyagot, jól keverd össze. Szilikon sütőformában 180 fokon 25-30 perc alatt süsd készre.
Elkészítési idő: