3 közepes tojásfehérje
15 dkg durvára darált dió
6 dkg erythritol
3 csapott ek. cukrozatlan kakaópor
csipet só
A diót daráld meg, de nem kell finom szeműre őrölni, legyenek benne nagyobb szemek is. Keverd el a kakaóval, sóval és az édesítővel. Keverd hozzá a tojásfehérjéket, nem kell felverni, csak keverd el simára az egészet. Kanállal tegyél kis halmokat egy sütőpapíros tepsire, 170 fokos sütőben 12-14 perc alatt süsd meg őket. Hagyd a papíron hűlni kicsit, majd tedd rácsra ás hűtsd ki teljesen. Nem túl édes keksz, de szerintem pont így jó, persze ízlés szerint tehetsz bele több édesítőt és kevesebb kakaót.
Trollanyu
1. A lisztet a sütőporral elvegyítjük. 2. Hozzáadjuk a joghurtot, az olajat, a porcukrot és a tojásokat, majd fakanállal egyneművé dolgozzuk. 3. A banánt kis kockákra vágju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást a cukrot az édesítőt és a tejfölt robotgéppel jól kikeverjük, hozzáadjuk a sütőporos lisztet és végül az olajat is belekeverjük a géppel. A tésztát sütőpapiros vagy zsíro...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMásnap elővettem a tésztákat, kb. 2 mm vastagra nyújtottam őket és kiszaggattam belőlük a kekszeket. 180 fokos sütőben kb. 10-12 perc alatt sülnek rózsaszínűre.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA diót a xilittel együtt megdarálom ( azért szoktam mostanában együtt darálni őket, mert így könnyebb, a dió kevésbé fog összeállni, kicsit könnyebben tud dolgozni az aprító). A kó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű