3 közepes tojásfehérje
15 dkg durvára darált dió
6 dkg erythritol
3 csapott ek. cukrozatlan kakaópor
csipet só
A diót daráld meg, de nem kell finom szeműre őrölni, legyenek benne nagyobb szemek is. Keverd el a kakaóval, sóval és az édesítővel. Keverd hozzá a tojásfehérjéket, nem kell felverni, csak keverd el simára az egészet. Kanállal tegyél kis halmokat egy sütőpapíros tepsire, 170 fokos sütőben 12-14 perc alatt süsd meg őket. Hagyd a papíron hűlni kicsit, majd tedd rácsra ás hűtsd ki teljesen. Nem túl édes keksz, de szerintem pont így jó, persze ízlés szerint tehetsz bele több édesítőt és kevesebb kakaót.
Trollanyu
Az élesztőt felfuttatjuk, majd összedolgozzuk -az alapanyagot 9 cipóra osztjuk. Nem kell keleszteni Minden cipót kerekre nyújtunk. (Minél vékonyabb, annál szebb kifli lesz be...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézSimára dolgozom a tésztát, és legalább egy éjszakára hűtőbe teszem.Felhasználáskor jól átgyúrom, majd lisztezett deszkán kb. 3 mm vastagra nyújtom. Ezután különböző formákkal kisz...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a száraz hozzávalókat, a t.sárgáját a vízzel habosra keverjük,beletesszük a citromlében felpezsegtetett sütőport,az olajat ,a cukkinit, majd a száraz hozzávalókat. Eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítek egy zabkorpás piskótát Míg a tészta sül, egymás után elkészítem a pudingokat. Csomómentesre keverem a pudingport a cukorral és a tejjel. 700 watton 2,5 percre beteszem a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű