6 tojás
8 ek. eritriit
3 ek. kókuszliszt
3 ek. őrölt kókuszreszelék
csipet só
1 ek. frissen facsart citromlé
1 kk. szódabikarbóna
1 kk. vaníliaőrlemény
1 ek. kókuszolaj
+ 15 dkg 70 %-os étcsoki és kókusztej a csoki krémhez
+ kb. 10-15 dkg kókuszreszelék a forgatáshoz
A tojásokat ketté választjuk. A fehérjét a sóval kemény habbá verjük. A sárgákat az eritrittel, a vaníliával,a kókuszolajjal és citromlével kikeverjük. A kókuszlisztet és kókuszőrleményt valamint a szódabikarbónát is alaposan elkeverjük egymással. A három tál tartalmát végül összeforgatjuk. Óvatosan keverjük majd hozzá a fehérjehabot, nehogy teljesen összetörjük.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és a piskótatésztánkat beleöntjük, egyenletesre simítjuk. 30 percig sütjük 170 fokon.
Ha elkészült, kivesszük és megvárjuk, míg teljesen kihűl, majd kockákra vágjuk fel. A csokit felolvasztjuk és annyi kókusztejjel higítjuk, míg folyékony csoki krémet nem kapunk. Ebbe belemártogatjuk a piskóta kockákat, kivéve a krémből pedig meghempergetjük kókuszreszelékben.
Paleotthon
2:1 arányban (én bögrével mértem) összekevertem mandulalisztet és nyílgyökérlisztet. 1 evőkanál mézzel, 1 evőkanál eritrit-stevia keverékkel, néhány csepp citromlével, és annyi vaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást a cukorral,olajjal jól kikeverjük,majd hozzá adjuk a tejet. A lisztet ,a kakaót és a szódabikarbónát összekeverjük és ezt is hozzákeverjük. Egy 20×30 cm-es tepsit kibéle...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt 200 fokra kapcsoljuk. 2. A hozzávalókat csomómentesre összekeverjük. 3. Ezután egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát. 4. Felkockázott sárgabarackkal jól me...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. maka, cukora, praška, sol, jajca, olje i jogurt dobro zmešati 2. filom namazati 3 korice tiesta (vlečeno ili nekvalitetno lisnato), vsaku posebno, se razme, tak da se dobij...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű