300 gr süteményliszt (Alfa mic és Barbara vegyesen)
125 gr porcukor
125 gr margarin
2 egész tojás
fél kk sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
1 kisebb citrom reszelt héja
1 kk vanília aroma
A kakaós tésztába:
2 ek kakaó
1 ek porcukor
A tészta hozzávalót összegyúrtam, két részre osztottam, az egyik feléhez hozzáadtam a kakaóport és a porcukrot, azt is összegyúrtam majd 1 órára hűtőbe tettem. Az 1 óra leteltével kivettem, rizsliszttel megszórt szilikon lapon átgyúrtam, majd kb. 3-4 mm vékonyra nyújtottam.
Kiszagattam, sütőpapíros tepsiben 180 fokon 10 percet sütöttem.
Én csak simát csináltam és csokilapot ragasztottam rá.
A pudingport a mézzel, cukorral és két evőkanál tejjel csomómentesre keverjük, majd a többi tejjel sűrű krémmé főzzük. Hagyjuk kihűlni, de közben keverjük át, nehogy nagyon megbő...
Elkészítési idő:1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. 2. A száraz alapanyagokat keverd össze egy nagy tálban, egy kisebben pedig a nedveseket. Utóbbit ntsd a száraz összetevőkbe, és keverd át, ha t...
Elkészítési idő:A tésztát 3 részre vágjuk alsó lapra krém + meggy + krém + lap + krém meggy + krém + lap -> csoki máz
Elkészítési idő: 1,5 óra