4 egész tojás
4 ek víz
2 csapott ek DW édesítő
5 ek zabpehelyliszt
1 kk szódabikarbóna
A sárgáját a "cukorral" habosra verjük. Robotgéppel hozzákeverjük a vizet, lisztet, szódabikarbónát. Fehérjét kemény habbá verjük. Hozzákeverjük a masszához. Tepsibe öntjük.
170 fokon (légkeverésen) 8-10 percig sütjük.
Melegen feltekerjük, mikor kihűl lekvárral megtöltjük.
Tojásokat szétválasztom sárgáját elkeverem cukorral+vaníliás cukorral (esetleg aroma), majd rakok bele kis lisztet, ettől lesz sűrű! A tejet felforralom ezt követően megy bele a cu...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztet, a cukrot, a margarint jól összegyúrjuk, hozzáadjuk a sütőport, a vaníliás cukrot, a reszelt citromhéjat, a tojásokat, kevés tejet, majd jól kidolgozzuk. Kés vastagságúra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVálasszuk ketté a tojásokat, a tojásfehérjéből kemény habot készítünk. Közben a tejet felforraljuk. Ha tej enyhén forr, óvatosan beleszaggatjuk a kis habgaluskákat, 1-2 percig főz...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat összefőzzük, ha kihűlt hozzáadjuk a rumaromát. 6 tojásból piskótát sütünk, háromfelé vágjuk. Egy harmadát kockákra törjük és a masszába öntjük. Összekeverjük, b...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz