70 dkg sertéshús
5 tojás
40 dkg parasztkolbász
2 zsömle
2 dl tej
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma, pirospaprika, őrölt bors, só
A zsömléket tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. A sertéshúst ledaráljuk, és összegyúrjuk a finomra vágott vöröshagymával, a reszelt fokhagymával, ízlés szerinti pirospaprikával, sóval, borssal és 1 felvert tojással. A húsból cipót formálunk, közepébe nyomjuk a kolbászt és a 3 megtisztított főtt tojást.
A fasírtot olajozott tepsibe helyezzük, 1 egész tojással megkenjük a hús tetejét, forró sütőbe tesszük, és pirosra sütjük.
A burgonyát, a hagymákat meghámozzuk, és karikákra vágjuk. A fokhagymát cikkekre szedjük, és szintén meghámozzuk. Egy nagyobb tepsibe sütőpapírt teszünk, vékonyan kiolajozzuk, maj...
Elkészítési idő: 110 perc Nehézség: Könnyű1. A húst 5-6 cm hosszú, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. 2. A kevés zsiradékon reszelt vöröshagymát kicsit megpirítjuk, majd paradicsompürét és kevés vizet adunk hozzá. 3. H...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA karalábét megpucoljuk, cikkekre vágjuk, forrásban lévő sós vízben főzzük 5 percig. a sertéskarajból szeleteket vágunk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon mindkét olda...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tarjaszeleteket kiklopfoljuk, a hártyáknál, inaknál bevagdossuk. Sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a steak fűszerrel. Mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve egy órá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű