menu

Családireceptkönyv.hu

Palacsinta (a la Szirma)


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 9
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Palacsinta (a la Szirma) 9db
Hozzávalók:
2 db tojás
só 1 csipet
cukor ½ evőkanál
Olaj pici
Liszt 20 dkg
Tej ½ l
Víz vagy szóda pici

Elkészítés:


Elkészítés:
Az egészet csomómentesre keverjük pihentetjük és sütés!
„Mi két adagot sütünk, de ha sikerült szóljatok! Megyünk!”

Trükkök, tippek, praktikák:


Csak feldobálva az igazi.

Palacsinta (a la Szirma)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: brigz
Málnás tiramisu tojás nélkül
Málnás tiramisu tojás nélkül

A málna nagyobb részét félreteszem. A többit a kártyához felhasználom. Főzöm kb.10 percig a málna, lekvár, szörp, víz, fahéj, cukor keverékét, majd botmixerrel pürésítem. Kemény h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Adrien
Ribizlikrém
Ribizlikrém

A ribizlit egy pohár vízzel és 50 g cukorral felfőzzük. 3 tojás sárgáját elkeverjük 50 g cukorral és a liszttel, ha szükséges a ribizli levéből merünk rá, hogy jobban elkeverhető...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Cobbler
Cobbler

A gyümölcsöt összeforgatjuk a cukorral, fahéjjal, keményítővel, és a kivajazott piteformába rakjuk. A tésztát kikeverjük, és diónyi gombócokat teszünk a gyümölcsréteg tetejére, ma...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ildikó
Klasszikus gyümölcstorta
Klasszikus gyümölcstorta

A tésztához a tojásfehérjéket habbá verjük úgy, hogy elkezdjük habosítani, és amikor már fehérebb, stabilabb a habja, fokozatosan hozzászórjuk a kétféle cukrot. Egyenként belekever...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk