50 dkg sertéscomb
20 dkg gomba
2 közepes db sárgarépa
1 közepes db fehérrépa
1 közepes db zeller
2 közepes db vöröshagyma
1 db tojás
5 csapott ek liszt
1 ek fűszerpaprika
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 közepes db paprika
1 közepes db paradicsom
4 ek napraforgó olaj
2 l víz
Olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, rátesszük a cikkekre vágott paprikát és paradicsomot, megszórjuk fűszerpaprikával, és hozzáadjuk a megmosott és felkockázott húst.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és felöntjük vízzel.
Majd közben hozzáadjuk a megtisztított és karikára vágott répaféléket, a zellert és a gombát.
Tojásból és a lisztből nokedlitésztát készítünk, és belecsipkedjük a levesbe, és még pár percig tovább főzzük.
A burgonyát megmossuk és héjában megfőzzük. Még melegen meghámozzuk és krumplinyomón átnyomjuk. A pulykamellet vékony csíkokra vágjuk. A hagymát felkockázzuk és az olajon megfutta...
Elkészítési idő: 60 percA húst és a csontot megmossuk. A húst felkockázzuk. A zöldségeket megpucoljuk, a répát, fehérrépát nagyobb darabokra vágjuk, a zellert, karalábét, krumplit, hagymákat, paprikát...
Elkészítési idő:A hagymát apróra, a krumplit kisebb kockákra vágom, a répákat felkarikázom. A szalonnát és a kolbászt is apróra vágom. A szalonnát kicsit átsütöm, majd hozzáadom a zsiradékot, be...
Elkészítési idő:A karikára vágott zöldségeket kevés olajon megpirítjuk, tetszés szerint kicsi lisztet, pirospaprikát szórunk rá és felengedjük vízzel. Beletesszük az egész vöröshagymát, a fokhagym...
Elkészítési idő: