2 kg sertéslapocka
2 hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanálnyi zsálya
1 teáskanálnyi édeskömény
2 teáskanál almaecet
1 húsleves kocka
só, bors
olaj
A húst nagy szeletekre vágjuk és kevés olajon mindkét oldalukat pirítjuk 2-3 percen át. A hagymát és a fokhagymát felszeleteljük, megdinszteljük, majd a fűszereket is rászórjuk és áttesszük a húsokat. Az almaecetet is belekeverjük, majd felöntjük 3 dl vízzel és hagyjuk felfőni. Áttesszük egy hőálló edénybe és 180 fokos sütőben puhára sütjük, a húsokat többször megforgatjuk, hogy jól átsüljenek.
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A bacon szalonnát 3 cm-es csíkokra vágjuk, a hagymát felkarikázzuk, a sajtot lereszeljük. A cserépedényben - amelyet ha szükséges előzőleg...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: KönnyűMeso iseckati na kockice i na ulju dinstati dok ne omekša. Na malo ulja propržiti sitno iseckani crni i beli luk. Dodati kašiku brašna i propržiti, a zatim i neutralnu pavlaku,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük össze a darált sertés és csirkehúst, majd adjuk hozzá az apróra vágott hagymát. A kenyeret áztassuk be 100 ml tejbe, majd ha puhára ázott, kinyomkodás után adjuk hozzá a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sonkát hideg vízbe tesszük és hagyjuk állni egy éjszakán keresztül. Ezután egy edénybe tesszük és felöntjük annyi hideg vízzel, ami bőven ellepi. A vöröshagymát meghámozzuk és eg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű