Családireceptkönyv.hu

Nigella pestos borsókrémlevese


Írta:

Elk. idő: 7 perc
Adag: 3 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Friss pesto
2 gerezd fokhagyma
2 ek fenyőmag (frissen pirítva)
6 ek olívaolaj
1 csokor bazsalikom
1 kávéskanál só
1 késhegynyi fekete bors (frissen őrölve)
Leveshez
7.5 dl víz
38 dkg zöldborsó
1 teáskanál só
2 közepes db újhagyma (egészben)
0.5 teáskanál limelé
4 ek pesto

Elkészítés:


A vizet felforraljuk, a zöldborsót beledobjuk, és ha újra felforrt 7 percig főzzük, hozzáadva a sót és az egész újhagymákat.
A főzési idő végeztével az újhagymákat kiemeljük, belecsavarjuk a lime levét és hozzáadjuk a pestot, majd botmixer segítségével összemixeljük.

Nigella pestos borsókrémlevese

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Grillezett sajtos olasz paradicsomleves
Grillezett sajtos olasz paradicsomleves

Egy fazekba teszünk 3-4 evőkanál olívaolajat, majd felrakjuk a tűzhelyre, közepes fokozatra. Ha az olaj felforrósodott, belerakjuk a kockára vágott hagymát. Amikor kissé már barnul...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: PIRO
Téli melegítő levesek (batáta,sütőtök,cékla,v.káp.)
Téli melegítő levesek (batáta,sütőtök,cékla,v.káp.)

Vöröshagymát megpirítjuk a kókuszzsíron. Beletesszük a felvágott édesburgonyát és a répákat. Tehetünk bele zöldséget is. Összefőzzük, majd fűszerezzük, átturmixoljuk.

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ani
Tárkonyos csirkeragu leves
Tárkonyos csirkeragu leves

A csirkemelleket, és a répákat, zellert felkockázzuk. A vajat felolvasztjuk egy lábasban, és a zöldségeket megpirítjuk rajta. Vöröshagymát aprítunk. A hagymát rádobjuk, és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Veres
SÜTŐTÖK KRÉMLEVES RECEPT – egyszerűen finomat
SÜTŐTÖK KRÉMLEVES RECEPT – egyszerűen finomat

Sütőtök krémleves,Elkészítése: a tököt megtisztítjuk, daraboljuk, a fenti képeken is látható módon mézet csorgatunk rá (inkább vegyes virágméz legyen, mert az akácméz főzésre nem...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk